Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 - / Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 - / Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε.

Ο όλυμπιακος κατάθεσε μήνυση κατά του παοκ στη κεδ για τα βιβλιάρια ύγειας. Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 | SDNA
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 | SDNA from www.sdna.gr
Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Ο παοκ, όμως, δεν έβαλε γκολ! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία.

Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30.

Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Ο παοκ, όμως, δεν έβαλε γκολ! Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός!

Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του. Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 (49')
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 (49') from media.enikos.gr
Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Ο όλυμπιακος κατάθεσε μήνυση κατά του παοκ στη κεδ για τα βιβλιάρια ύγειας. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). * ο παοκ και ο ολυμπιακός ήταν οι ομάδες. Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του.

Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ.

Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του. Ο παοκ, όμως, δεν έβαλε γκολ! Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. *κέρδισε τα τελευταία 6/9 εντός έδρας ματς κόντρα στον παοκ ο ολυμπιακός σε όλες τις. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Ο όλυμπιακος κατάθεσε μήνυση κατά του παοκ στη κεδ για τα βιβλιάρια ύγειας. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά!

2018-19 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 - YouTube
2018-19 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-1 - YouTube from i.ytimg.com
Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία. * ο παοκ και ο ολυμπιακός ήταν οι ομάδες. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών).

Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ο όλυμπιακος κατάθεσε μήνυση κατά του παοκ στη κεδ για τα βιβλιάρια ύγειας. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα ολυμπιακοσ παοκ. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη.

Post a Comment

0 Comments